"När folk säger att de vill ta en 2-veckorskurs utomlands brukar jag säga att jag personligen upplevt ett betydligt bättre alternativ - Intensiv Språkutbildning.
Dit går du med dina egna dokument och kommunikationsbehov och får ett program absolut skräddarsytt efter dina behov. Engagerade och krävande lärare följer din utveckling och ger bra uppföljning. Varje program är olika.Rätt dosering av utbildningsinsatserna säkerställer investeringen på lång sikt.
Hos Intensiv Språkutbildning är vi säkra på att alltid få valuta för pengarna."

Lars Renström, vd Alfa Laval


"Upplägget var suveränt och helt anpassat till mitt jobb. Vi arbetade med såväl verkets specialterminologi som telefonspråk och sekreterarrollen i övrigt. Utbildningen gav mig en helt annan säkerhet i min yrkesroll.
Läraren var toppen och dessutom hade vi väldigt trevligt."

Irene Bröms, Chefsekr. Adm avd Naturvårdsverket


"Intensiv Språkutbildning har på ett utmärkt sätt skräddarsytt min språkutbildning utifrån mina individuella behov"

Johan Mathson, Affärsområdeschef, Mercuri International


"Lärarna hos Intensiv Språkutbildning är en sorts konsulter, som först sätter sig in i företagets verksamhet och tekniker. Därefter studerar hur vi jobbar och sedan genomför utbildningen på ett utmärkt sätt med material som skräddarsys för oss."

Sune Strand, Produktionschef, Saabtech


"Det var den bästa språkkurs jag någonsin gått på! Det var aldrig tråkigt att komma till era lektioner och jag känner att jag har lärt mig jättemycket. Speciellt nyttigt var det förstås med all svenska jag lärde mig inom finansområdet."

Ludo Thijsen, Finansanalytiker, GE Capital Bilfinans


"Förutom jag själv, har alla som jag skickat till Intensiv Språkutbildning upplevt att det är den absolut bästa utbildning de fått i engelska språket och kulturen. De har fått en kick, säger de. Och vi är speciellt nöjda med den höga och jämna kvalitet vi får. Alltid kostnadseffektivt och anpassat till yrkesrollen."

Ulf Håkansson, Fabrikschef, Fresenius Kabi


"Företagets idé är väl genomtänkt med en genomarbetad pedagogisk struktur. Detta tillsammans med duktiga, affärskunniga lärare ger hög kvalitet och förutsägbara resultat, vilket är en trygghet för oss köpare."

Per Björklund, f.d. Personalchef, Elektrolux


"Min utbildning i svenska var helt fokuserad på mina behov inom språk och affärskultur. Vi jobbade med presentationer, sälj- och förhandlingsspel liksom specialvokabulär inom kemi och finans. Varje lektion var mycket genomtänkt och välplanerad.
När jag var stationerad i Holland läste jag holländska hos ett annat känt språkinstitut i Amsterdam. Men jag måste säga att Intensiv Språkutbildning är mycket bättre."

Joachim Karthäuser, Försäljningschef, Svenska Shell


"Intensiv Språkutbildning är en pålitlig partner till Svenska Shell sedan 1983. De jobbar alltid med den dagliga verkligheten och har en bra och effektiv metod.
Dessutom tycker jag det är bra med en så här personlig kontakt med sin leverantör."

Mona Pehrs, Utbildningschef Svenska Shell


"Je partais de zéro. Grâce ā un cours individuel, adapté ā mon rythme et orienté vers mes besoins personnels ( vocabulaire marketing et téchnique,culture des affaires en Sučde…) j´ai atteint,en 34 mi-journées, un niveau suffisant pour la communication quotidienne avec mes collaborateurs et certains clients (3,25 sur l´échelle d´ Intensiv Språkutbildning).
L´enseignement a été trčs personalisé et convivial avec une méthode efficace, sachant ne pas se prendre trop au serieux."

Jacques Guers, vd Xerox AB


"Under vår utbildning hade vi en mycket duktig lärare, som var lyhörd och ansträngde sig för sina elever. Mycket bra och alltid aktuellt utbildningsmaterial."

Anita Ferm, Förvaltningschef ARUF (Arb.marknads & Utb.förvaltn.)


"Meine Ausbildung in Schwedisch war sowohl in Bezug auf Sprache als auch Geschäftskultur ganz auf meinen Bedarf zugeschnitten. Wir arbeiteten mit Präsentationen, Verkaufs-und Verhandlungsspielen sowie Spezialvokabular in Chemie und Finanz. Jede Lektion war sehr gut durchdacht und bestens geplant. Als ich in Holland stationiert war, lernte ich bei einem anderen bekannten Sprachinstitut in Amsterdam; aber ich muß schon sagen, daß Intensiv Språkutbildning bedeutend besser ist"

Joachim Karthäuser, Verkaufsleiter Svenska Shell

HEM | Språk | Kursorter | Företagspresentation | Affärskommunikation
Resultat | Swedish for expatriates | Kundernas omdömen | Kontakta ossTel 08-730 52 70
e-mail@intensivsprakutbildning.se